Rólunk

Asztalosok, építészek, belsőépítészek és magánvásárlók fantáziáját is megmozgatja az igényesen kivitelezett perforált falemez.

A 2003-ban megalakult LOCATELLI Hungária Kft., nem csak perforált lemezeket, hanem a belsőépítészetben jól használható fémdekorokat (HOMAPAL), különféle rattan- és papírfonatokat, valamint bambusz- és fűszövettapétákat értékesít budaörsi telephelyén, és viszonteladó hálózatán keresztül az egész ország területén.

0
év tapasztalat
0
minta
0
Termék

Perforált falemezek Magyarországról

2011. őszén történt az eddig legfontosabb esemény. Ettől az időponttól kezdve a világszerte ismert LOCATELLI perforált falemezek Magyarországon készülnek. Ez a magyar vásárlók szempontjából azt jelenti, hogy a raktári kollekció bővült, és a nem raktáron tartott perforációk kivitelezési határideje is néhány napra csökkent.

Miért válasszon LOCATELLI perforált lemezt?

A perforált lemez gyártás során szerzett 50 éves tapasztalat garancia a minőségre.

Perforált lemezeinket saját géppel, saját szerszámokkal gyártjuk.
Ennek azért van jelentősége, mert a megfelelően kiválasztott alapanyagok mellett a tökéletes állapotú szerszámok szükségesek a perforált lemez elvárt minőségéhez.

A legyártott mennyiség több mint 95%-a farost lemez, de rendelhető perforált műanyag, alumínium és compact HPL lemez is.

Az áttört farostlemezek gyártása terén a perforálás a leggyorsabb gyártási technológia, ezért költséghatékony, minőségi megmunkálást tudunk végezni.

Gyártás során nem éri hőhatás a terméket, nincs elszíneződés.

Széleskörű szerszámválasztékkal rendelkezünk, képesek vagyunk nagy szériás megrendeléseket is teljesíteni, de a legkisebb mennyiség legyártásától sem riadunk vissza.

Megrendelőink igényeihez mérten, egyedi szerszámok készíttetésére is van lehetőség.

Szoftver hátterünknek köszönhetően lehetőség van a már meglévő szerszámok használatával egyedi minták tervezésére, kivitelezésére, vagy a már meglévő minták egyedi táblaméretben történő gyártására.

A fentiek alapján elmondható, hogy a belsőépítészeti célú perforált farostlemezek gyártása terén szakértők vagyunk.